Tottenham Hotspur

Seizoen 2021-2022

COVID-19: Tickets zijn onder voorbehoud dat de wedstrijden met publiek gespeeld gaan worden.
09-02-2022 19:45 Tottenham Hotspur - Southampton € 99,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
13-02-2022 14:00 Tottenham Hotspur - Wolverhampton € 129,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
05-03-2022 * Tottenham Hotspur - Everton € 139,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
19-03-2022 * Tottenham Hotspur - West Ham United € 149,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
02-04-2022 * Tottenham Hotspur - Newcastle United € 149,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
16-04-2022 * Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion FC € 149,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
30-04-2022 * Tottenham Hotspur - Leicester City € 159,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
15-05-2022 * Tottenham Hotspur - Burnley € 159,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.
Tottenham Hotspur is opgericht in 1882 en komt net als hun aartsrivaal Arsenal uit het noorden van Londen. Deze wedstrijd staat beter bekend als de North London derby. De wedstrijden zijn altijd beladen en een genot om live te zien. The Spurs spelen hun thuiswedstrijden op het vernieuwde Tottenham Hotspur Stadium. Wat gebouwd is op de plek van het oude authentieke stadion White Hart Lane. Na 2 seizoenen in Wembley keren de Spurs vanaf eind seizoen 2018-2019* weer terug op het vernieuwde Tottenham Hotspur Stadium. Met een capaciteit van ruim 62.000 zitplaatsen is dit stadion één van de grootste stadions in Engeland. De erelijst van The Spurs bestaat uit 2 landstitels, 8 FA Cups en 3 Europacups is. In het verleden hebben vele sterren de clubkleuren verdedigd. Tottenham Hotspur staat net als Arsenal bekend om het attractieve voetbal. Boek via voetbalticketsonline.nl en ervaar zelf de spanning van een wedstrijd in het adembenemende Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham Hotspur tickets voor de derby en alle andere Premier League wedstrijden boekt u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Tottenham Hotspur en geeft u een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken en de Engelse sterren Dele Alli en Harry Kane eens live te zien.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Tottenham Hotspur tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel Premier League, Champions League of Europa League, FA Cup en League Cup). Tottenham tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. De Spurs altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Tottenham Hotspur en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van de Spurs. Tickets voor Tottenham Hotspur zijn al verkrijgbaar vanaf € 99,-.

Onze Fans

MY ACCOUNT

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish