Real Madrid

Bij Voetbalticketsonline kun je gemakkelijk voetbaltickets kopen voor Real Madrid. Of je nu een trouwe fan bent die de sensatie van een wedstrijd in het Santiago Bernabéu wil ervaren, of gewoon wilt genieten van het hoogstaande voetbal van Real Madrid, Voetbalticketsonline biedt een betrouwbare en goede tickets voor Real Madrid.

Aarzel niet langer en boek je Real Madrid tickets bij Voetbalticketsonline. Mis de kans niet om deze fantastische club in actie te zien en geniet van een onvergetelijke voetbalervaring.

DatumWedstrijd
05-05-2024 | *Real Madrid - Cádiz CF€ 249Offerte aanvragen
15-05-2024 | *Real Madrid - Alaves€ 229Offerte aanvragen
26-05-2024 | *Real Madrid - Real Betis€ 299Offerte aanvragen

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

Real Madrid tickets

Real Madrid behoort tot de grote der aarde en is met 13 Champions League-overwinningen recordhouder van het toernooi. Real Madrid speelt zijn thuis wedstrijden in het maagdelijke wit. Het stadion van Real Madrid is Estadio Santiago Bernabéu en biedt plaats voor ruim 80.000 bezoekers. De belangrijkste wedstrijden van het seizoen zijn de wedstrijden tegen de aartsrivaal FC Barcelona. Dit is één van de grootste derby's die we kennen en staat beter bekend als El Clasico. Nog een belangrijke rivaal is buurtgenoot Atletico de Madrid de onderlinge duels dragen de naam El Derbi Madrileño.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Real Madrid tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel La liga, Champions League en Copa del Rey). Barcelona tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. Real Madrid altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Real Madrid en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

Real Madrid tickets voor de derby en alle andere wedstrijden in La liga doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Real Madrid en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken en om sterren als Luca Modric en Benzema live aan het werk te zien.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Real Madrid. Tickets voor Real Madrid zijn al verkrijgbaar vanaf € 89,-.

Onze Fans