Fiorentina

DatumWedstrijdVanaf
12-05-2024 | *Fiorentina - MonzaOp aanvraagOfferte aanvragen
19-05-2024 | *Fiorentina - NapoliOp aanvraagOfferte aanvragen


* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

ACF Fiorentina tickets

ACF Fiorentina is een Italiaanse voetbalclub, die speelt in het Stadio Artemio Franchi in Florence (Firenze). De traditionele kleuren van de club waren rood en wit, maar in 1928 werden deze veranderd in paars en wit. Paars is de hoofdkleur van Fiorentina. De spelers worden daarom ook "La Viola" (de paarsen) genoemd. ACF Fiorentina speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Artemio Franchi het is een prachting stadion tussen de bergen van Florence. Het stadion biedt plaats aan 47.282 mensen. Het gehele stadion is gebouwd uit cement, inclusief een toren van 70 meter. Deze wordt "Torre di Maratona" genoemd, ofwel de "Toren van Marathon".

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Fiorentina tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel Serie A, Champions League, Europa League en Coppa Italia). Fiorentina tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. Fiorentina altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Fiorentina en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

Fiorentina tickets voor alle wedstrijden in Serie A doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Fiorentina en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Fiorentina. Tickets voor Fiorentina zijn al verkrijgbaar vanaf € 69,-.


Onze Fans