Atletico Madrid

Seizoen 22/23

COVID Tickets zijn onder voorbehoud dat wedstrijden met publiek gespeeld worden (100% capaciteit).
02-04-2023 | 21:00 Atletico Madrid - Betis € 99 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
16-04-2023  * Atletico Madrid - Almeria € 79 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
26-04-2023  * Atletico Madrid - RCD Mallorca € 79 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
03-05-2023  * Atletico Madrid - Cádiz € 79 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
21-05-2023  * Atletico Madrid - Osasuna € 79 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
28-05-2023  * Atletico Madrid - Real Sociedad € 79 Offerte aanvragen Tickets Bestellen

 

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

Anderen bekeken ook

Atletico Madrid tickets

Atletico Madrid speelt zijn thuis wedstrijden in het stadion Wanda Metropolitano en biedt plaats voor ruim 65.000 bezoekers. De belangrijkste wedstrijden van het seizoen is de wedstrijd tegen buurtgenoot Real Madrid de onderlinge duels dragen de naam El Derbi Madrileño.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Atletico Madrid tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel La liga, Champions League en Copa del Rey). Atletico Madrid tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. Atletico Madrid altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Atletico Madrid en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

Atletico Madrid tickets voor de derby en alle andere wedstrijden in La liga doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Atletico Madrid en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken en om sterren als Suarez en Griezman live aan het werk te zien.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Atletico Madrid. Tickets voor Atletico Madrid zijn al verkrijgbaar vanaf € 69,-.

Onze Fans