Voetbalticketsonline Reviews

 

Bedankt dat u een review wilt schrijven over Voetbalticketsonline

Wij bieden hiervoor de volgende mogelijkheden

Google Review schrijven Trustpilot Review schrijven Trustindex Review schrijven  

U wordt doorverwezen naar onze pagina's op het door u gewenste platform waar u ons kunt beoordelen.Door op de link te klikken wordt een nieuwe pagina geopend.

Alle Reviews

 by Roel Greijmans

Liverpool-Everton bezocht samen met mijn zoon. Geweldige ervaring en super plaatsen. Voetbalticketsonline.nl echt top geregeld.

Aanrader voor iedereen.

 by Nick
Tickets Liverpool - Leicester

Voor de wedstrijd Liverpool - Leicester 2 kaarten gekocht. De tickets werden ruim 1 week voor de wedstrijd geleverd. Zelf geen verwachtingen van de plekken. Uiteindelijk zaten wij op de lange zijde heel dicht op het veld. Hierdoor beleefde je de wedstrijd nog veel beter. Ik raad voetbaltickets zeker aan. Mocht er weer een Voetbaltrip voor mij aankomen zal dat zeker weer via Michiel gaan!

 by Alex
Spanje-Zweden

Voor de 3e keer tickets bij Michiel geregeld.
Nu voor Spanje-Zweden mooie plek in het Stadion en tickets op de mail.
Volgend jaar weer en wie weet waar we dan naar toe gaan 😉

 by Johan Feenstra
Prima plekken bij Celtic!

1e keer met voetbalticketsonline.nl: Celtic - St Mirren, 5-0 uitslag vanaf prima plekken. Top.

 by Ruud

Newcastle - burnley. Drama wedstrijd, prima kaartjes.

Alles top geregeld!

 by Simons Gerd
Arsenal-Everton

Ik heb met mijn 2 zonen de wedstrijd Arsenal-Everton kunnen bijwonen. Alles verliep vlekkeloos, leuke wedstrijd gezien. Tickets en membership-kaarten tijdig toegestuurd gekregen en borg achteraf netjes terug op de rekening. Doen we zeker nog een keer!

 by Lisanne

We hebben de wedstrijd Arsenal-Everton gekeken, wat een ontzettend spannende wedstrijd was dat! De sfeer was heel goed, wij hebben genoten. De communicatie en service van Voetbalticketsonline was heel goed en prettig, bedankt hiervoor!

 by Martin van Leuven
Helemaal top.

Rangers tegen Hibernian geweest. Alles was top geregeld. Goede zitplaatsen. Niks mis mee. Geen enkele wanklank. Gaan we zeker nog eens doen.

 by Folkert Hiemstra
Liverpool fc Manchester

Super mooie wedstrijd gezien met een geweldige uitslag tegen dat clubje uit manchester!! Op naar het kampioenschap :)

Was helemaal goed geregeld met kaarten aangetekend opgestuurd al eerder via jullie kaarten besteld. Volgend seizoen zeker weer!

 by Ben N.
Schitterend!

Hartstikke leuk om een wedstrijd van Liverpool op Anfield mee te maken. Die sfeer en de werkelijke snelheid en vaardigheden van spelers, zie je toch het beste met eigen ogen. Wij vonden het schitterend.

De tickets waren gelukkig verkrijgbaar. De manier van verzenden (aangetekend) prima geregeld.

 by Linda
Everton-Burnley

Al meerdere keren kaarten besteld voor wedstrijden in Engeland en altijd top. Superservice! We bestellen binnenkort weer.

 by Herman Rijks
Liverpool - Everton

Prima service van Voetbalticketsonline.nl en bovendien een fantastische wedstrijd op Anfield Road. Een aanrader!

 by Chiel Smit
Spurs - Sheffield

Helemaal top geregeld. Prachtig stadion, mooie zitplaatsen. 2e rij van het veld. Kaartjes perfect geregeld door voetbalticketsonline.

Net als de vorige kaartjes. Bij elke volgende keer gaan we eerst kijken of voetbalticketonline de kaartjes kan regelen

 by Ryan van Lieshout
Geweldige wedstrijd!

Dankzij voetbalticketsonline.nl naar Liverpool - Manchester City geweest. Liverpool won met 3-1 en onze dag als Liverpool fans kon dus niet meer stuk. De service van voetbalticketsonline.nl was zoals altijd weer prima en wij zijn dan ook zeer tevreden over deze website.

 by hans de wit
leverkusen-Borussia Monchengladbach

in een prachtig stadion een spannende wedstrijd gezien, tegen de verhouding in door Borussia gewonnen met 1-2.

We hadden weer mooie zitplaatsen op de middenlijn, rij 4.

Leverkusen is een aanrader vooral in combinatie met het low budget hotel IBUS.

 by Matthias
Everton-Tottenham

Mijn bezoek aan de wedstrijd Everton-Tottenham op Goodison park was top.

Een plaats op de derde rij vanaf het veld was perfect om de sfeer in het stadion zo goed te beleven. Een wedstrijd in Goodison park is een echte aanrader voor alle voetbalfans.Verder ben ik keurig op de hoogte gehouden over de reservering van mijn ticket en de verplaatsing van de wedstrijd.Kortom,

Perfect.

 by ferry
arsenal

Super wedstrijd gezien, alles prima geregeld door voebalticketsonline.

 by Chris
Gewoon perfect geregeld

Nette ondernemer. Alles duidelijk en volgens afspraak verlopen. Zeer toffe trip gehad naar een wedstrijd van Tottenham in het nieuwe stadion. Tip aan bezoekers: Wedstrijd tijd op internet is NL tijd. UK een uur vroeger. Wij hadden ons er bijna in vergist.

 by Hanneke
Tottenham Hotspur

Communicatie vooraf duidelijk. Clubkaart en verdere instructies keurig op tijd thuis ontvangen. Mooie plekken! We zaten op de tweede rij bij de cornervlag, tussen zeer enthousiaste Spurs fans.

 by Danny Busscher
Liverpool - Chelsea

Via een collega op Voetbalticketsonline terecht gekomen. Nadat het speelschema bekend werd contact opgenomen met Michiel. Ondanks dat de wedstrijd nog zover in het verschiet lag hebben wij tickets besteld voor de topper Liverpool – Chelsea op zondag 14 april. Wij zijn dit weekend van vrijdag tot maandag naar Liverpool afgerezen.Buiten de wedstrijddagen is het leuk om een bezoek te brengen aan de stad zelf, de Fanshop en natuurlijk het stadion. De stadiontour is ook zeker een aanrader!Matchday, een moment waar velen van zullen dromen. Een wedstrijd van Liverpool ervaren op ‘Anfield’. Wij gingen vroeg met de lijnbus richting het stadion, hier stap je letterlijk voor de poort de bus uit. In en om het stadion is van alles te doen. Onder ‘the Kop’ zit het supportershome, lekkere snelle hap, een biertje en livemuziek. Al met al een perfecte plek in de aanloop naar de wedstrijd.Wij zochten ons plekje op, schuin achter de goal op de korte zijde. Wat een pracht plek! Het begin van de wedstrijd stond in het teken van de herdenking van de Hillsboroughramp van 30 jaar geleden. Een indrukwekkende sfeeractie, een minuut stilte en uiteraard galmde het ‘You'll Never Walk Alone’. De wedstrijd, de goals en de sfeer waren fantastisch, wat een beleving en wat een geweldige ervaring.Na thuiskomst weer contact gehad met Michiel voor het retourneren van de clubkaarten. Dit ging erg vlot en makkelijk. Michiel nogmaals bedankt voor de goede service en het mede mogelijk maken van deze trip naar Liverpool!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»