Celtic

DatumWedstrijd
Seizoen 2023-2024Celtic tickets uitverkochtHoud mij op de hoogte voor het nieuwe seizoen!

 

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

Celtic tickets

Celtic FC is een voetbalclub uit Glasgow, de club is opgericht in 1888. Ze spelen de thuiswedstrijden in Celtic Park, in de volksmond wordt het stadion weleens Paradise genoemd, dit verwijst naar het oude kerkhof waarnaast het stadion gebouwd is. Celtic speelt een grote rol in de Schotse voetbalcompetitie en levert vele internationals voor het nationale team. De grootste aartsrivaal van is Rangers FC de wedstrijd tussen beide rivalen staat beter bekend als the old firm. De strijd om het kampioenschap gaat vaak tussen Celtic en de Rangers. Door het faillissement en het terugplaatsen van de Rangers in 2012 naar het vierde niveau in Schotland, is Celtic nu samen wereldwijd de club die het langste op het hoogste niveau speelt (sinds 1890!). Celtic is sinds 2012 de regerend landskampioen en jaagt op de rivaal Rangers om de succesvolste club van Schotland te worden. Momenteel staat de teller van Celtic op maar liefst 50 kampioenschappen.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Celtic tickets kopen voor alle thuiswedstrijden. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend Celtic wedstrijdtickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Celtic en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Celtic tickets kopen doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u voordelige voetbal tickets Celtic en een ultieme kans om deze schitterende club en stadion te bezoeken en de sfeer in het Celtic Park te beleven!

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Celtic. Tickets voor Celtic zijn al verkrijgbaar vanaf € 59,-.

Onze Fans