Juventus

DatumWedstrijdVanaf
28-04-2024 | *Juventus - AC MilanOp aanvraagOfferte aanvragen
12-05-2024 | *Juventus - Salernitana€ 129Offerte aanvragen
26-05-2024 | *Juventus - Monza€ 129Offerte aanvragen

 

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

Juventus tickets

Juventus is één van de oudste voetbalclubs van Italie. Het draagt daarom ook de bijnaam “de oude dame”. Juventus speelt zijn thuiswedstrijden in het Allianz Stadium in Turijn. Dit stadion biedt plaats voor ruim 40.000 toeschouwers. De club slaagde erin om als een van de weinigen alle drie de UEFA hoofdcompetities te winnen. Een leuk feitje Juventus is latijn voor jeugd.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Juventus tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel Serie A, Champions League, Europa League en Coppa Italia). Juventus tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. Juventus altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Juventus en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

Juventus tickets voor de derby en alle andere wedstrijden in Serie A doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Juventus en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Juventus. Tickets voor Juventus zijn verkrijgbaar vanaf € 169,-.

Onze Fans