SL Benfica

DatumWedstrijd
Seizoen 2023-2024Benfica tickets uitverkochtHoud mij op de hoogte voor het nieuwe seizoen!

 

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier.

Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

SL Benfica tickets

SL Benfica is een Portugese voetbalclub die is opgericht in 1904. De club is gevestigd in de hoofdstad Lissabon en speelt haar wedstrijden in het Estádio da Luz. Benfica is een van de meest succesvolle voetbalclubs in Portugal en heeft vele nationale en internationale titels gewonnen. De club speelt haar wedstrijden in de Primeira Liga, de hoogste voetbaldivisie in Portugal. Benfica heeft ook een grote aanhang in Nederland en andere delen van de wereld.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige SL Benfica tickets kopen voor alle thuiswedstrijden. Voetbaltickets online biedt u voordelige tickets voor alle thuiswedstrijden van SL Benfica. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets SL Benfica en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van SL Benfica. Tickets voor SL Benfica zijn al verkrijgbaar vanaf € 89,-.


Onze Fans