Valencia CF

DatumWedstrijdVanaf
05-05-2024 | * Valencia CF - Alaves€ 89 Offerte aanvragen
12-05-2024 | * Valencia CF - Rayo Vallecano€ 89 Offerte aanvragen
19-05-2024 | * Valencia CF - Girona FC€ 99 Offerte aanvragen

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

Valencia CF Tickets

Ontdek de passie van Valencia CF live in actie en koop nu jouw voetbaltickets bij Voetbalticketsonline! Mis de kans niet om de thuiswedstrijden van deze iconische club te beleven in het adembenemende Mestalla-stadion.

Valencia CF, opgericht in 1919, heeft door de jaren heen een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd in het Spaanse voetbal. De club heeft talloze nationale en internationale successen behaald en staat bekend om zijn toewijding aan technisch verfijnd en attractief voetbal. De wedstrijden van Valencia CF beloven altijd spektakel en passie, en je kunt nu zelf deel uitmaken van deze unieke ervaring.

Het Mestalla-stadion, gelegen in het hart van Valencia, is de thuishaven van Valencia CF en een van de oudste stadions in Spanje. Met een capaciteit van duizenden fanatieke supporters biedt Mestalla een ongeëvenaarde atmosfeer tijdens de wedstrijddagen. De rijke geschiedenis van het stadion weerspiegelt de triomfen en hoogtepunten van Valencia CF door de jaren heen.

Voetbalticketsonline maakt het simpel en betaalbaar om deel uit te maken van de Valenciaanse voetbalpassie. Onze voetbaltickets voor thuiswedstrijden van Valencia CF zijn al beschikbaar vanaf slechts € 69,- per stuk. Wacht niet langer en verzeker jezelf van een plekje in het Mestalla-stadion om getuige te zijn van de flair en vaardigheid van Valencia CF.

Aarzel niet en koop nu jouw voetbaltickets voor Valencia CF bij Voetbalticketsonline. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de opwinding van La Liga en de unieke sfeer van het Mestalla-stadion te ervaren!


Onze Fans