Manchester United

Seizoen 2021-2022

COVID-19: Tickets zijn onder voorbehoud dat de wedstrijden met publiek gespeeld gaan worden.
12-02-2022 12:30 Manchester United - Southampton € 149,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
26-02-2022 15:00 Manchester United - Watford € 149,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
12-03-2022 * Manchester United - Tottenham Hotspur € 229,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
02-04-2022 * Manchester United - Leicester City € 179,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
16-04-2022 * Manchester United - Norwich City € 159,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
30-04-2022 * Manchester United - Brentford € 159,- Offerte aanvragen Tickets bestellen
15-05-2022 * Manchester United - Chelsea Op aanvraag Offerte aanvragen
* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.
Manchester United is de meest succesvolle ploeg uit de geschiedenis van het Engelse voetbal en de meest succesvolle van dit moment. Manchester United werd in 2011 voor de 19e keer kampioen en mag zich daarmee recordhouder van Engeland noemen. Daarnaast won de club 11 FA cups en 4 Europa cups 1.

Manchester United speelt zijn thuiswedstrijden op Old Trafford, een stadion met een capaciteit van 76.212 plaatsen. De laatste uitbreiding van 7900 plaatsen werd verkregen door de noordoost- en noordwesthoeken van het stadion te verhogen. Zelfs na deze uitbreiding is het stadion bijna elke wedstrijd uitverkocht. De club haalt dan ook de hoogste gemiddelde toeschouwersaantallen van de Premier League.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Manchester United tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel Premier League, FA Cup, League Cup en Europees voetbal). Manchester United tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. Manchester United altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf.

Wij zorgen voor de voetbaltickets Manchester United en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.Manchester United tickets voor alle Premier League wedstrijden besteld u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Manchester United en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken.

Voetbaltickets online biedt u voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Manchester United vanaf € 99,-

Onze Fans

MY ACCOUNT

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish