Manchester United

Bij Voetbalticketsonline kun je eenvoudig tickets kopen voor Manchester United. Of je nu een fervente fan bent die graag de opwinding van een wedstrijd in het legendarische Old Trafford-stadion wil ervaren, of gewoon wilt genieten van het voetbal van Manchester United, Voetbalticketsonline biedt u voordelige en betrouwbare op de best mogelijke plaatsen van Old Trafford. 

Wacht niet langer en boek je Manchester United tickets via Voetbalticketsonline. Mis de kans niet om deze legendarische club in actie te zien en geniet van een onvergetelijke voetbalbelevenis.

DatumWedstrijdVanaf
27-04-2024 | *Manchester United - BurnleyOp aanvraagOfferte aanvragen
11-05-2024 | *Manchester United - ArsenalOp aanvraagOfferte aanvragen

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier.

** Wedstrijd wordt gespeeld in het FA Cup weekend (kwart finale of halve finale), indien de betreffende ploeg zich geplaatst heeft voor deze wedstrijd zal de Premier League wedstrijd worden verplaatst naar een later moment.

Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.
Manchester United is de meest succesvolle ploeg uit de geschiedenis van het Engelse voetbal en de meest succesvolle van dit moment. Manchester United werd in 2011 voor de 19e keer kampioen en mag zich daarmee recordhouder van Engeland noemen. Daarnaast won de club 11 FA cups en 4 Europa cups 1.

Manchester United speelt zijn thuiswedstrijden op Old Trafford, een stadion met een capaciteit van 76.212 plaatsen. De laatste uitbreiding van 7900 plaatsen werd verkregen door de noordoost- en noordwesthoeken van het stadion te verhogen. Zelfs na deze uitbreiding is het stadion bijna elke wedstrijd uitverkocht. De club haalt dan ook de hoogste gemiddelde toeschouwersaantallen van de Premier League.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Manchester United tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel Premier League, FA Cup, League Cup en Europees voetbal). Manchester United tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. Manchester United altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf.

Wij zorgen voor de voetbaltickets Manchester United en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.Manchester United tickets voor alle Premier League wedstrijden besteld u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Manchester United en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken.

Voetbaltickets online biedt u voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Manchester United vanaf € 99,-

Onze Fans