FC Porto

DatumWedstrijd
Seizoen 2023-2024Porto tickets uitverkochtHoud mij op de hoogte voor het nieuwe seizoen!

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier.

Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

FC Porto tickets

FC Porto is een Portugese voetbalclub die is opgericht in 1893. De club is gevestigd in de gelijknamige stad Porto en speelt haar wedstrijden in het Estádio do Dragao is een van de meest succesvolle voetbalclubs in Portugal en heeft vele nationale en internationale titels gewonnen. De club speelt haar wedstrijden in de Primeira Liga, de hoogste voetbaldivisie in Portugal. Porto heeft ook een grote aanhang in Nederland en andere delen van de wereld.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige FC Porto tickets kopen voor alle thuiswedstrijden. Voetbaltickets online biedt u voordelige tickets voor alle thuiswedstrijden van FC Porto. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets FC Porto en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van FC Porto. Tickets voor FC Porto zijn al verkrijgbaar vanaf € 69,-.


Onze Fans