Athletic Bilbao

DatumWedstrijd
Seizoen 2023-2024Athletic Bilbao tickets uitverkochtHoud mij op de hoogte voor het nieuwe seizoen!

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

Athletic Bilbao Tickets

Voetbalticketsonline, dé plek om jouw tickets te bemachtigen voor de thuiswedstrijden van Athletic Bilbao! Mis de kans niet om de spannende wedstrijden van deze historische club live te beleven in het prachtige San Mamés-stadion.

Athletic Bilbao, opgericht in 1898, heeft een rijke geschiedenis en is trots op zijn traditionele benadering van het voetbal. De club staat bekend om het behouden van een sterke band met zijn Baskische identiteit, waarbij veel nadruk wordt gelegd op het ontwikkelen van lokale talenten. Deze verbintenis met traditie maakt de wedstrijden van Athletic Bilbao des te boeiender.

Het San Mamés-stadion, ook wel bekend als het Nuevo San Mamés, is een indrukwekkend bouwwerk waar de club zijn thuiswedstrijden speelt. Dit stadion, gelegen in Bilbao, biedt plaats aan duizenden enthousiaste fans en staat bekend om zijn levendige sfeer tijdens wedstrijddagen. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke voetbalervaring, is het San Mamés-stadion de place to be!

Voetbalticketsonline maakt het gemakkelijk voor jou om de opwinding van Athletic Bilbao live te ervaren. Onze tickets zijn nu beschikbaar vanaf slechts € 89,- per stuk. Wacht niet te lang en verzeker jezelf van een plekje in het stadion om de passie en energie van Athletic Bilbao-fans te voelen.

Wacht niet langer en koop nu jouw voetbaltickets voor Athletic Bilbao bij Voetbalticketsonline. Mis deze kans niet om de Baskische trots in actie te zien en de unieke sfeer van het San Mamés-stadion te beleven!


Onze Fans