Real Madrid

Seizoen 22/23

COVID Tickets zijn onder voorbehoud dat wedstrijden met publiek gespeeld worden (100% capaciteit).
02-04-2023 | 16:15 Real Madrid - Valladolid € 159 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
08-04-2023 | 21:00 Real Madrid - Villarreal € 219 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
23-04-2023  * Real Madrid - Celta de Vigo € 149 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
30-04-2023  * Real Madrid - Almeria € 149 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
14-05-2023  * Real Madrid - Getafe € 169 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
24-05-2023  * Real Madrid - Rayo Vallecano € 169 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
04-06-2023  * Real Madrid - Athletic de Bilbao € 219 Offerte aanvragen Tickets Bestellen
* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

Anderen bekeken ook

Real Madrid tickets

Real Madrid behoort tot de grote der aarde en is met 13 Champions League-overwinningen recordhouder van het toernooi. Real Madrid speelt zijn thuis wedstrijden in het maagdelijke wit. Het stadion van Real Madrid is Estadio Santiago Bernabéu en biedt plaats voor ruim 80.000 bezoekers. De belangrijkste wedstrijden van het seizoen zijn de wedstrijden tegen de aartsrivaal FC Barcelona. Dit is één van de grootste derby's die we kennen en staat beter bekend als El Clasico. Nog een belangrijke rivaal is buurtgenoot Atletico de Madrid de onderlinge duels dragen de naam El Derbi Madrileño.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Real Madrid tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel La liga, Champions League en Copa del Rey). Barcelona tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online. Real Madrid altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Real Madrid en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

Real Madrid tickets voor de derby en alle andere wedstrijden in La liga doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Real Madrid en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken en om sterren als Luca Modric en Benzema live aan het werk te zien.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Real Madrid. Tickets voor Real Madrid zijn al verkrijgbaar vanaf € 89,-.

Onze Fans