Club Brugge

DatumWedstrijd
Seizoen 2023-2024Club Brugge tickets uitverkochtHoud mij op de hoogte voor het nieuwe seizoen!

 

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier.

Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

RSC Club Brugge tickets

Club Brugge KV is een Belgische voetbalclub, uitkomend in eerste klasse. Het is de populairste van de twee profclubs uit Brugge, de andere is Cercle Brugge. De club werd opgericht op 13 november 1981. Club Brugge speelt zijn thuiswedstrijd in het Jan Breydelstadion in Brugge. Het Jan Breydelstadion is een schitterend stadion met een capaciteit van ruim 29.000 toeschouwers.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Club Brugge tickets kopen voor alle thuiswedstrijden van Newcastle. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend Newcastle tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Club Brugge en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Club Brugge tickets kopen doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u voordelige voetbal tickets Club Brugge en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van de Club Brugge. Tickets voor Club Brugge zijn al verkrijgbaar vanaf € 69,-.

Onze Fans