Schalke04

DatumWedstrijd
Seizoen 2023-2024Schalke04 tickets uitverkochtHoud mij op de hoogte voor het nieuwe seizoen!

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

Schalke04 tickets

Schalke04 tickets is in 1904 door mijnwerkers opgericht. Het is een van de topclubs in Duitsland, hoewel de club zijn succesvolste periode kende tijdens de jaren 30. Met circa 109.000 leden is de club achter FC Bayern München de tweede grootste sportvereniging in Duitsland. Sommige supporters van Schalke04 onderhouden sinds de jaren 90 vriendschapsbanden met supporters van het Nederlandse FC Twente. Schalke 04 speelt zijn thuiswedstrijden in de Arena Auf Schalke sinds 2001. Sponsor Veltins, een Duits biermerk, heeft sinds 1 juli 2005 de naam gewijzigd in Veltins Arena. Het stadion biedt plaats aan 61.673 supporters.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Schalke04 tickets kopen voor alle thuiswedstrijden. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend Schalke 04 wedstrijdtickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Schalke 04 en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Schalke04 tickets kopen doet u bij Voetbaltickets online.

Voetbalticketsonline.nl biedt u voordelige voetbal tickets Schalke 04 een ultieme kans een bezoek te brengen aan dit imponerende stadion. Kom en beleef de sfeer en gastvrijheid.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Schalke04. Tickets voor Schalke04 zijn al verkrijgbaar vanaf € 59,-

Onze Fans