Champions League

Seizoen 2021-2022

COVID-19: Tickets zijn onder voorbehoud dat de wedstrijden met publiek gespeeld gaan worden.
28-05-2022 | 21:00 FINAL Liverpool FC - Real Madrid Op aanvraag Offerte aanvragen
Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.
De Champions League is het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubteams van Europa. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de UEFA. Vroeger stond dit toernooi beter bekend als de Europacup I een beker toernooi voor landskampioenen. Tegenwoordig gaat het om een kampioenschap tussen de hoogst geëindigde ploegen uit de Europese topcompetities.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Champions League tickets kopen voor vrijwel alle wedstrijden. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend wedstrijdtickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de Champions League tickets en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Champions League tickets kopen doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de beste en voordeligste voetbal tickets Champions League tickets en een ultieme kans om de grootste clubs van Europa tegen elkaar te zien strijden.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor Champions League wedstrijden. Tickets voor de Champions League zijn al verkrijgbaar vanaf € 59,-. (Onze prijzen varieren, vanzelfsprekend zijn de wedstrijden in de groepsfase voordeliger dan later in het toernooi)

Onze Fans

MY ACCOUNT

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

DutchEnglish