Champions League

BELANGRIJKE MEDEDELING

Om teleurstelling op de dag van het evenement te voorkomen, willen wij de volgende beperkingen onder uw aandacht brengen:

- Fans uit met de nationaliteit van de uitspelende ploeg mogen het evenement niet bezoeken
- In sommige gevallen zal een kopie van uw identiteitsbewijs vereist zijn om twijfel over het bovenstaande te voorkomen.
- Bovendien kunnen sommige organisatoren van evenementen om een ondertekend verklaringsformulier voor een gedragscode vragen. Indien nodig nemen wij contact met u op.

DatumWedstrijdVanaf

 

 

De Champions League is het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubteams van Europa. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de UEFA. Vroeger stond dit toernooi beter bekend als de Europacup I een beker toernooi voor landskampioenen. Tegenwoordig gaat het om een kampioenschap tussen de hoogst geëindigde ploegen uit de Europese topcompetities.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Champions League tickets kopen voor vrijwel alle wedstrijden. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend wedstrijdtickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de Champions League tickets en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Champions League tickets kopen doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de beste en voordeligste voetbal tickets Champions League tickets en een ultieme kans om de grootste clubs van Europa tegen elkaar te zien strijden.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor Champions League wedstrijden. Tickets voor de Champions League zijn al verkrijgbaar vanaf € 59,-. (Onze prijzen varieren, vanzelfsprekend zijn de wedstrijden in de groepsfase voordeliger dan later in het toernooi)


Onze Fans