Champions League

BELANGRIJKE MEDEDELING

Om teleurstelling op de dag van het evenement te voorkomen, willen wij de volgende beperkingen onder uw aandacht brengen:

- Fans uit met de nationaliteit van de uitspelende ploeg mogen het evenement niet bezoeken
- In sommige gevallen zal een kopie van uw identiteitsbewijs vereist zijn om twijfel over het bovenstaande te voorkomen.
- Bovendien kunnen sommige organisatoren van evenementen om een ondertekend verklaringsformulier voor een gedragscode vragen. Indien nodig nemen wij contact met u op.

DatumWedstrijdVanaf
05-03-2023 | *Real Sociedad - PSGOp aanvraagOfferte aanvragen
05-03-2023 | *Bayern München - LazioOp aanvraagOfferte aanvragen
06-03-2023 | *Manchester City - FC KøbenhavnOp aanvraagOfferte aanvragen
06-03-2023 | *Real Madrid - RB LeipzigOp aanvraagOfferte aanvragen
12-03-2023 | *Arsenal - FC PortoOp aanvraagOfferte aanvragen
12-03-2023 | *Barcelona - NapoliOp aanvraagOfferte aanvragen
13-03-2023 | *Atlético Madrid - Inter MilaanOp aanvraagOfferte aanvragen
13-03-2023 | *Borussia Dortmund - PSV*Op aanvraagOfferte aanvragen

* BEPERKINGEN VOOR Borussia Dortmund - PSV
Om teleurstelling op de dag van het evenement te voorkomen, willen wij de volgende beperkingen onder de aandacht brengen:
Fans met een Nederlandse nationaliteit mogen het evenement niet bezoeken.
In sommige gevallen zal een kopie van uw identiteitsbewijs vereist zijn om twijfel over het bovenstaande te voorkomen.

 

De Champions League is het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubteams van Europa. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de UEFA. Vroeger stond dit toernooi beter bekend als de Europacup I een beker toernooi voor landskampioenen. Tegenwoordig gaat het om een kampioenschap tussen de hoogst geëindigde ploegen uit de Europese topcompetities.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Champions League tickets kopen voor vrijwel alle wedstrijden. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend wedstrijdtickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de Champions League tickets en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Champions League tickets kopen doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de beste en voordeligste voetbal tickets Champions League tickets en een ultieme kans om de grootste clubs van Europa tegen elkaar te zien strijden.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor Champions League wedstrijden. Tickets voor de Champions League zijn al verkrijgbaar vanaf € 59,-. (Onze prijzen varieren, vanzelfsprekend zijn de wedstrijden in de groepsfase voordeliger dan later in het toernooi)


Onze Fans