Sporting Portugal

DatumWedstrijd
05-05-2024 | * Sporting CP - PortimonenseOp aanvraagOfferte aanvragen
19-05-2024 | * Sporting CP - ChavesOp aanvraagOfferte aanvragen

 

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier.

Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

Sporting Portugal tickets

De voetbalclub Sporting Portugal is een professionele voetbalclub uit Lissabon, Portugal. De club werd opgericht in 1906 en is één van de oudste en meest succesvolle voetbalclubs in Portugal. Sporting Portugal speelt haar thuiswedstrijden in het Estádio José Alvalade, dat plaats biedt aan ongeveer 50.000 toeschouwers. De club is één van de grootste rivaalen van Benfica en FC Porto en heeft talloze nationale en internationale titels behaald, waaronder de Europese Cup II (nu bekend als de Europa League).

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Sporting Portugal tickets kopen voor alle thuiswedstrijden. Voetbaltickets online biedt u voordelige tickets voor alle thuiswedstrijden van Sporting Portugal. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets Sporting Portugal en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Sporting Portugal. Tickets voor Sporting Portugal zijn al verkrijgbaar vanaf € 69,-.


Onze Fans