Sampdoria

Seizoen 2022-2023

Einde seizoen! Wil jij op de hoogte blijven voor tickets van komend seizoen? Laat je gegevens achter. Informeer mij over seizoen 2023-2024

* Speeldata onder voorbehoud, wedstrijden kunnen nog verplaatst worden. Wanneer wordt mijn wedstrijd vastgesteld? Het overzicht vind je hier. Staat je wedstrijd er niet meer tussen? Stuur ons gerust een berichtje, sommige wedstrijden zijn op aanvraag nog verkrijgbaar.

UC Sampdoria tickets

Unione Calcio Sampdoria is een Italiaanse voetbalclub uit Genua. De club ontstond in 1946 uit een fusie tussen Sampierdarenese, een club genaamd naar de wijk Sampierdarena in Genua, en Andrea Doria, een club die vernoemd is naar Andrea Doria, een held uit de Genuase onafhankelijkheid. De bijnaam blucerchiati ("blauw-geringden") komt van het tenue, dat bestaat uit een blauw shirt met daarop een wit-rood-zwart-witte horizontale baan. In het logo van de club staat een zwart silhouet dat het gezicht van een typisch gestileerde Ligurische visser met baard, karakteristieke pet, pijp en haar in de wind voorstelt, een Baciccia.

Thuiswedstrijden worden, afwisselend met stadsgenoot Genoa, gespeeld in het Stadio Luigi Ferraris. Het multifunctionele stadion, dat ook wel bekendstaat als Marassi, heeft een capaciteit van 36.536 toeschouwers en wordt voor zowel voetbal- als rugbywedstrijden gebruikt.

Op Voetbaltickets online kunt u voordelige Sampdoria tickets kopen voor alle thuiswedstrijden (zowel Serie A, Europa League en Coppa Italia). Sampdoria tickets koopt u voordelig en snel op Voetbaltickets online.  altijd al eens live willen zien spelen. Bij voetbaltickets online kunt u uitsluitend tickets kopen, zelf regelt u de reis en het verblijf. Wij zorgen voor de voetbaltickets  en u regelt de rest zelf, hierdoor bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Daarnaast is deze werkwijze stukken voordeliger voor u als klant dan de arrangementen die elders worden aangeboden.

 tickets voor alle wedstrijden in Serie A doet u bij Voetbaltickets online. Voetbalticketsonline.nl biedt u de voordeligste voetbaltickets Sampdoria en een ultieme kans om deze schitterende club te bezoeken.

Voetbaltickets online biedt u goedkope voetbal tickets voor thuiswedstrijden van Sampdoria. Tickets voor Sampdoria zijn al verkrijgbaar vanaf € 59,-.


Onze Fans