Veelgestelde Vragen (FAQ) – Voetbalticketsonline

Hoe koop ik Voetbaltickets bij Voetbalticketsonline?

U kunt Voetbaltickets kopen door naar onze website te gaan, de club en wedstrijd van uw keuze te selecteren, en het gewenste aantal tickets, en de voorkeurszitplaatsen. Omdat de prijzen en beschikbaarheid op de markt erg fluctueren werken wij ten alle tickets op basis van aanvraag. Wij controleren voor u de beschikbaarheid en actuele prijs en u ontvangt een passende offerte per mail. Indien akkoord, vragen wij om uw NAW gegevens, vervolgens ontvangt u de factuur per mail.

Verkopen jullie ook complete reizen?

Nee, wij bieden geen complete reizen aan, maar richten ons uitsluitend op de verkoop van losse tickets, losse kaarten of losse entreebewijzen voor onze clubs. Wij zijn de goedkoopste online aanbieder van losse voetbal tickets. Hierdoor bent u vrij om te gaan en te staan en de reis en het verblijf volledig naar eigen wens in te vullen.

Kan ik voetbaltickets ook direct via jullie website bestellen?

Doordat wij alle tickets op aanvraag verkopen en altijd de actuele prijs en beschikbaarheid controleren is het niet meer mogelijk om de tickets direct via onze webshop te bestellen. Voordeel is dat u altijd de juiste prijs betaald voor uw ticket!

Zijn de tickets die ik koop officieel en geldig?

Ja, alle tickets die wij aanbieden zijn officieel en geldig. We werken samen met verschillende clubs en erkende ticketleveranciers om ervoor te zorgen dat u zonder problemen de wedstrijd kunt bijwonen.

Wanneer ontvang ik mijn voetbaltickets?

De levertijd van de tickets kan variëren, afhankelijk van de wedstrijd en de leveringsmethode. Meestal ontvangt u de tickets 1-3 dagen voor de wedstrijd per e-mail. Mocht de leverwijze van de tickets afwijken zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte brengen.

Kan ik mijn tickets annuleren of retourneren?

Helaas kunnen gekochte tickets niet worden geannuleerd of geretourneerd. De tickets die wij aanbieden zijn non-refundable en daarmee niet te annuleren. We raden aan om zorgvuldig te controleren voordat u uw aankoop voltooit.

Bieden jullie ook tickets aan voor internationale wedstrijden of toernooien?

Ja, naast tickets voor Nationale competities bieden we ook tickets aan voor internationale wedstrijden en toernooien, zoals de Champions League en Europa League.

Hoe kan ik betalen voor mijn voetbaltickets?

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL en Bancontact.

Zijn er extra kosten verbonden aan mijn ticketaankoop?

Voetbalticketsonline.nl maakt gebruik van vaste totaalprijzen, waardoor u achteraf niet voor onverwachte kosten zoals reserverings-, boekingskosten of het betalen van andere toeslagen komt te staan.

Kan ik zitplaatsen kiezen bij het kopen van mijn tickets?

Dit is afhankelijk van de club waar we kaarten voor aanbieden, bij veel clubs kunt u kiezen voor zitplaatsen aan de lange of korte zijde. In sommige gevallen hebben we uitsluitend tickets beschikbaar voor een bepaalde categorie. Dit zullen we u dan ook voorstellen.

Verkopen jullie ook groeps- of zakelijke tickets?

Ja, we bieden ook speciale arrangementen voor groepen en zakelijke klanten. Voor veel clubs hebben we de mogelijkheden voor Business seats of Hospitality arrangementen. Neem contact met ons op via info@voetbalticketsonline.nl en we komen met een passend voorstel naar uw wens.

Wat als een wedstrijd wordt uitgesteld of geannuleerd?

In het geval van een uitgestelde of geannuleerde wedstrijd, zullen we u informeren over de opties voor omruiling of terugbetaling, afhankelijk van het beleid van de organisator.

Mijn wedstrijd is verplaatst in het weekend, hierdoor kan ik de wedstrijd niet meer bezoeken. Kan ik de tickets annuleren?

Helaas kunnen gekochte tickets niet worden geannuleerd of geretourneerd. De tickets die wij aanbieden zijn non-refundable en daarmee niet te annuleren. We raden aan om zorgvuldig te controleren voordat u uw aankoop voltooit.

Voetbalticketsonline.nl wil alle fans eraan herinneren dat er gedurende het seizoen nog speeldata en aanvangstijden kunnen en zullen wijzigen. Wedstrijddatums kunnen om verschillende redenen worden gewijzigd. Bijvoorbeeld vanwege live tv-uitzendingen, onverwachte ingeplande binnenlandse bekerwedstrijden en Europese verplichtingen die club kunnen hebben.

Daarom adviseren wij altijd pas een vlucht en/of hotel te boeken zodra de speeldata zijn vastgesteld. Het is  uw eigen verantwoordelijkheid om uw bezoek rondom de gewenste wedstrijd te plannen. Voetbalticketsonline.nl adviseert daarom pas een verblijf en eventuele vlucht te boeken wanneer de wedstrijd definitief is vastgesteld. Dit voorkomt teleurstellingen!

Wanneer wordt mijn voetbalwedstrijd vastgesteld

Via deze link vind u de geschatte datums waarop de aankondigingen over wedstrijden die zijn geselecteerd voor live tv-uitzending worden gemaakt.