Over ons


Voetbalticketsonline is de ideale partner voor het boeken van tickets voor wedstrijden in de Engelse Premier League, Duitse Bundesliga, Franse Ligue 1, Italiaanse Serie A en Spaanse La liga.


Voetbalticketsonline is in 2013 opgericht. We delen de liefde voor het voetbalspel en stel u graag in de gelegenheid om tegen scherpe prijzen een onvergetelijke ervaring te beleven tijdens een buitenlandse voetbalwedstrijd. Vandaar mijn slogan ‘Voor en door voetballiefhebbers’.

Voetbalticketsonline.nl biedt tickets voor wedstrijden in alle Europese topcompetities. Wij hebben een groot netwerk en kunnen van vrijwel alle Europese clubs tickets aanbieden. Wanneer u naar het buitenland gaat kan Voetbalticketsonline.nl er voor zorgen dat u kaarten kan kopen om uw verblijf in het buitenland nog aangenamer te maken. Voetbalbalticketsonline.nl heeft altijd de scherpste prijzen.

Uit eigen ervaring is gebleken dat andere aanbieders kaarten tegen een te hoge prijs aanbieden. Voetbalticketsonline.nl biedt daarom voetbaltickets goedkoper aan dan andere aanbieders. Voetbalticketsonline.nl stelt haar klanten in staat om via de website tickets te bestellen. U kunt hierdoor uw verblijf in het buitenland zelf regelen zonder enige verplichtingen die u bij andere voetbalreizen hebt. U kunt hierdoor gaan en staan waar u wilt. Voetbalticketsonline.nl zorgt er primair voor dat u tegen scherpe prijzen wedstrijden kan bezoeken.Wat doen wij

Het boeken van tickets via Voetbalticketsonline.nl is veilig en gemakkelijk.Voetbalticketsonline.nl is voor u de ideale partner voor het boeken van tickets naar buitenlandse topcompetities. Waarom?


  • Voetbalticketsonline.nl levert de best beschikbare plaatsen in het stadion voor de voordeligste prijs.
  • Voetbalticketsonline.nl maakt gebruik van vaste totaalprijzen, waardoor u achteraf niet voor onverwachte kosten zoals reserverings-, boekingskosten of het betalen van andere toeslagen komt te staan.
  • Voetbalticketsonline.nl verzend vrijwel altijd de tickets per mail naar uw emailadres in Nederland. Hierdoor ontvangt u de tickets al in Nederland en hoeft u deze niet op te halen in het buitenland. (Mits van te voren aangegeven)