Het seizoen 2014/2015 zit erop en het was wederom een geweldig voetbalseizoen! De vele leuke evaringen die jullie met ons delen zijn daar een goed bewijs van. Niet heel gek, want er zijn heel veel wedstrijden bezocht. En niet de minste.

Dit seizoen konden wij u voor het eerst kaarten aanbieden voor een thuiswedstrijd van Southampton, Manchester City, Newcastle United en Celtic. Niet de minste ploegen en u bezocht de verschillende stadions dan ook met veel plezier. Dit seizoen maakten ruim 600 klanten gebruik van onze diensten. Zij bezochten verschillende wedstrijden in de grote én kleine buitenlandse competities: Van de Bundesliga tot de Premier League, van de Engelse Championship tot en met zelfs de Champions League! En zij werden niet teleurgesteld. De grootste uitslag die dit seizoen bijgewoond werd viel in Schotland waar Hearts of Midlothian met maar liefst 10-0 (met een Hattrick van onze landgenoot Grenero Zeefuik) Cowdenbeath versloeg. De drukst bezochte wedstrijd was de wedstrijd Borussia Monchengladbach – Hertha BSC. Ruim 60 klanten beleefden de atmosfeer van deze wedstrijd dankzij een toegangsbewijs van Voetbalticketsonline live.

De populairste club om te bezoeken was bij uitstek Arsenal (81 klanten verdeeld over 15 verschillende wedstrijden). Een goede tweede was Southampton. Pas vanaf 2e seizoenshelft bezochten mensen via Voetbalticketsonline de ploeg van Ronald Koeman. In totaal 65 klanten verdeeld over 6 wedstrijden. Op plek drie eindigde Tottenham Hotspur: 66 voetballiefhebbers gingen naar 14 wedstrijden. In Duitsland zijn bij Bayer 04 Leverkusen de meeste wedstrijden bezocht. Het totale aantal mensen dat wij konden helpen aan een unieke voetbalervaring was echter hoger op de tribunes van het Borussia Park. Bijna 100 mensen zagen een thuiswedstrijd van Borussia Mönchengladbach.

Fansjaal actie

Onze fansjaal actie van afgelopen seizoen leverde erg veel leuke reacties en foto’s op. Uit de vele leuke en originele inzendingen die wij mochten ontvangen hebben wij drie prijswinnaars geselecteerd:

Familie Nijland
Famillie Nijland Voetbalticketsonline Winnaar 2 tickets voor een thuiswedstrijd naar keuze van Schalke04
Sjoerd Spierenburg
Sjoerd Spierenburg Winnaar voetbalshirt naar keuze.
Youri Moss
Famillie Nijland Voetbalticketsonline Winnaar cadeaubon t.w.v. € 25,-

 

Voorbeschouwing op komend seizoen:

Om u zo veel mogelijk van dienst te zijn, en u zoveel mogelijk unieke ervaringen aan te bieden, proberen wij het aanbod aan voetbaltickets zo breed mogelijk te maken. Komend seizoen kunt u ook kaartjes van Chelsea bij ons bestellen. U kunt dus de kampioen van Engeland zelf aan het werk zien.

Iedereen bedankt.

Seizoensamenvatting 2014-2015 PDF